VOLVO

    Utat a kis techóriásnak! Itt a Volvo EX30!

    Utat a kis techóriásnak! Itt a Volvo EX30! Utat a kis techóriásnak! Itt a Volvo EX30!

Tudta, hogy a Volvo EX30-ban is megtalálható a Safe Space Technology rendszerünk? És hogy ergonomikusak az ülései? És hogy nagy, 12,3 hüvelykes központi kijelzője van? És hogy a Google-szolgáltatásait is beépítettük? Valamint hogy kormányozni és fékezni is képes, így segítve a parkolást? Bizony, a párhuzamos parkolást is.

A kicsi, de nagyszerű városi terepjáró  
A tisztán elektromos Volvo EX30-at úgy terveztük, hogy egy nagy autó élményét nyújtsa – magas üléspozícióval, kifinomult belső kialakítással, praktikus tárolóhelyekkel, beépített Google-szolgáltatásokkal* és a Volvótól megszokott biztonsági megoldásokkal. 

A skandináv formatervezés csúcsa 
A legkisebb városi terepjárónk letisztult vonalvezetése, dinamikus külseje és magabiztos megjelenése nagy feltűnést kelt a városban és az országutakon egyaránt. 

Kalandvágyó városlakó 
Fedezze fel újra a városi autózás és a hétvégi kalandok örömét: korszerű vezetőtámogató technológia segíti vezetés közben, egyetlen feltöltéssel akár 480 km-t is megtehet a 69 kWh-s akkumulátornak köszönhetően, és az egyenáramú gyorstöltéssel alig több mint 25 perc alatt 10-ről 80%-ra töltheti a járművet.** 

És még folytathatnánk. Legkisebb városi terepjárónk tele van a nagy autókra jellemző technológiai megoldásokkal. 

Apró dolgok is sokat számítanak 
Egy apró hangjelzés segíthet megelőzni a baleseteket. Néhány dolog áthelyezésével helyet szabadíthatunk fel. A műanyagok újrahasznosítása csillagfényes éjszakát idéző dekorációs elemmé válhat.  

Lehet, hogy a kicsiben való gondolkodás a legnagyobb ötlet? 

Lemaradt a bemutatóról? 


A tisztán elektromos Volvo EX30 nem olyan, mint a többi autó. De ne csak a mi szavunknak higgyen. Tekintse meg minden idők legkisebb Volvo városi terepjárójának bemutatóját. 

EX30 világpremier

 

**A számok a Volvo EX30 Twin Motor Performance jellemzőit tükrözik. Az adatok tájékoztató jellegűek, a Volvo Cars Volvo EX30-ra vonatkozó becsléseiből és számításaiból származnak. Az eredmények nem garantáltak. A valós körülmények között mért hatótávolság és energiafogyasztás a vezetési szokásoktól és egyéb külső tényezőktől függően változhat. A töltési idők változhatnak, és olyan tényezőktől függnek, mint a külső hőmérséklet, az akkumulátor hőmérséklete, valamint a töltőberendezés, az akkumulátor és az autó állapota. A jármű hitelesítése folyamatban van. 

 

Ez is érdekelhet
Nissan

Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover

Erősen átdolgozott külső dizájn a crossover vásárlók meghódítására. Új szintre lépett a beltéri hangulat a megújult anyagoknak és díszítéseknek köszönhetően.

Citroen

Érkezik Európába a hétüléses Citroen

Szögletes formavilág, tágas helykínálat, elektromos, hibrid és belső égésű hajtásláncok jellemzik a várhatóan nyáron érkező C3 Aircross modellt.