DACIA

    A Dacia Spring a 2022 Autobest döntőjében

    A Dacia Spring a 2022 Autobest döntőjében A Dacia Spring a 2022 Autobest döntőjében


A Dacia Spring bejutott a 2022-es Autobest Best Buy Car Europe döntőjébe.

Az idén márciusban bemutatott autó az elektromos autózás egy teljesen új éllovasa! Célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a teljes elektromos közlekedést, miközben minden alapvető szolgáltatást (navigáció, okostelefon-replikáció, légkondicionálás, elektromos ablakemelők stb.) biztosít a tulajdonosa számára, most páratlan áron.

Stílusos megjelenése, négy kényelmes ülése és csaknem 300 literes csomagtartója jóval többet kínál, mint amit városi versenytársai tudnak. A különböző töltési megoldásai (kevesebb mint egy óra egyenáramú gyorstöltésben és kevesebb, mint hét óra otthon töltött zöld tápcsatlakozóval) és az akár 305 km-es városi hatótávja (230 km WLTP kombinált ciklussal) tökéletes elektromos járművé teszik az autót, a  mindennapi használatra és a városban történő ingázáshoz.

Az Auto Best 32 zsűritagja, akik 32 európai ország újságírói, az elkövetkező hetekben kiválasztják a Best Buy Car Europe 2022 győztesét, amelyet 2021. december közepén hirdetnek ki.

100%-BAN ELEKTROMOS



A Dacia Spring a SUV megjelenéséhez társuló 100%-ban elektromos motorjával tűnik ki a tömegből. A Dacia márka génjeihez híven ez a városi autó új vezetési élményt nyújt a napi utazások során.

PRAKTIKUS A MINDENNAPOKHOZ


A kényelmes utazás többé nem kérdés, egyedül, 2, 3 vagy 4 személynek. A Dacia Spring a kategóriája legnagyobb rakodóterével rendelkezik a tágas csomagtérnek és a ledönthető hátsó üléstámlának köszönhetően.

EGYSZERŰ ÉS KÉNYELMES



A Dacia Spring akár 230 km-es hatótávolsággal rendelkezik a vegyes* WLTP-ciklus szerint és 305 km-es hatótávolsággal a városi WLTP-ciklus szerint. Kompakt (27,4 kWh-s) akkumulátorának teljes feltöltésével akár egy hétig is autózhat a városban.

Tudjon meg többet az új Dacia Spring modellről!

Ez is érdekelhet
Peugeot

Jelentős elismerést kapott az új Peugeot E-3008

A Peugeot immár tizenegyedik alkalommal nyerte el a nagy presztízsű Red Dot formatervezési díjat. Ezúttal a vadonatúj Peugeot E-3008 kapta az elismerést kreatív formatervéért és lendületes sziluettjéért.

Nissan

Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover

Erősen átdolgozott külső dizájn a crossover vásárlók meghódítására. Új szintre lépett a beltéri hangulat a megújult anyagoknak és díszítéseknek köszönhetően.